Business Coaching

Coaching in bedrijven is steeds gangbaarder aan het worden. Loop je op je werk tegen lastige zaken aan? Kom je ergens niet goed uit? Weet je niet welke volgende stap voor jou de juiste is? Wil je je verder ontwikkelen in persoonlijk leiderschap? Of heb je wellicht iemand in je team of organisatie voor wie dit geldt? Dan kan coaching vaak uitkomst bieden. Als we kijken naar ons vermogen om in de toekomst goede prestaties te leveren is ons leiderschap essentieel. Tegelijkertijd hebben de veranderingen van vandaag en morgen voor een disruptie van leiderschap gezorgd. Een sterke leider van vandaag is niet noodzakelijk een goede leider in de toekomst. Meer snelheid, meer inventiviteit, meer daadkracht, meer wendbaarheid, meer netwerken en meer verbondenheid en connecties tussen verschillende mensen op verschillende werelddelen, vragen andere competenties, mindsets en ervaringen dan we tot dusver gewend zijn. Een coach biedt hierbij uitkomst om je te helpen ontwikkelen en reflecteren. 

 

Coaching in bedrijven wordt voor medewerkers vaak (deels) vergoed door het bedrijf. Soms kun je zelf een coach uitkiezen, en sommige bedrijven werken met een of meerdere vaste bedrijfscoaches. Neem voor meer informatie daarover contact op met je manager of de verantwoordelijke HR-manager.

 

Mijn ervaring in het bedrijfsleven

 

Ik heb het grootste deel van mijn werkende leven in de financiële sector bij corporates gewerkt. Dat heb ik met veel plezier gedaan en ik heb hier grote affiniteit mee. Ik weet hoe het bedrijfsleven werkt en wat nodig is om mensen verder te kunnen helpen in hun ontwikkeling en het groeien in persoonlijk leiderschap. Ik vind het fijn om ook mensen uit het bedrijfsleven te blijven coachen omdat ik me kan inleven en aansluiting  kan vinden bij de uitdagingen die mensen in (grote) organisaties tegenkomen.  


Meer weten over Business Coaching?

Wil je meer weten over hoe het traject eruit komt te zien of heb je behoefte aan contact? Druk dan op onderstaande button of stuur me een bericht via het contact formulier. Ik neem binnen 24 uur contact met je op. 


Maak de keus voor verandering

Wat je doelen ook zijn, Coaching and Development helpt je er te komen. Met aandacht, toewijding en betrokkenheid help ik je de beste versie van jezelf te worden. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken voor een intakegesprek? Je bent van harte welkom!

Coaching and Development

Westland, Rotterdam en Den Haag

 

info@coaching-and-development.nl

tel: (06) 199 32 751