Life Coaching

Vaak weet je wel dat je verandering nodig hebt, maar kom je daar zelf niet helemaal uit. Dit is logisch want het is soms lastig zelf te ontdekken wat het probleem is, of waar het precies om gaat. In reflectie met een ander kom je tot meer inzichten dan alleen. En dat is waarom coaching helpt. Coaching is een begeleidingsvorm waarbij ik jou ondersteun in jouw ontwikkelproces. Het is toekomstgericht, het wordt door jóu gestuurd en sluit aan bij jóuw ervaringen. 

 

Als coach maak ik je bewust van je mindset, emoties en ingesleten patronen waarbij ik gebruik maak van coachinstrumenten, technieken en vaardigheden. Nieuwe inzichten geven nieuwe mogelijkheden, namelijk het veranderen van je eigen gedrag. Ook leer je na te denken over je eigen denkproces. 

 

Je leert verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen doen en laten en ziet het effect hiervan op jouw omgeving. Je leert je gedrag effectiever in te zetten, je belemmerende patronen te doorbreken en je grenzen beter te bepalen waardoor je meer grip krijgt op jezelf en je pad. 

 


Meer weten over Life Coaching?

 

Wil je meer weten over hoe het traject eruit komt te zien of heb je behoefte aan contact? Druk dan op onderstaande button of stuur me een bericht via het contact formulier. Ik neem binnen 24 uur contact met je op. 


Maak de keus voor verandering

Wat je doelen ook zijn, Coaching and Development helpt je er te komen. Met aandacht, toewijding en betrokkenheid help ik je de beste versie van jezelf te worden. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken voor een intakegesprek? Je bent van harte welkom!

Coaching and Development

Westland, Rotterdam en Den Haag

 

info@coaching-and-development.nl

tel: (06) 199 32 751