Team Coaching

Teamcoaching is anders dan individuele coaching. Teamcoachen gaat om het stimuleren van mensen tot het nemen van gezamenlijk eigenaarschap voor professionele team(competentie)ontwikkeling en het resultaat ervan. Teamcoaching levert andere zaken op dan individuele coaching. Bij dit laatste stimuleer ik als coach bewustwording, verantwoordelijkheid nemen en het leerproces van een individuele medewerker. Bij teamcoaching creëer ik de condities voor een gezamenlijk leerproces. Het richt zich op ieder inzicht geven op het hoe en wat in de communicatie, ieder verantwoordelijk houden voor wat er gebeurt in het hier en nu, onderliggende denkpatronen in beweging te krijgen en te herkaderen en het team op een hoger ontwikkelingsniveau te brengen en beweging te creëren. 

 

Ik richt me op het vergroten van de mogelijkheden van het team door vorm te geven aan eigenaarschap, de ontwikkeling van persoonlijke en teamvaardigheden, denkpatronen, bewustwording van eigen gedrag en het nemen van verantwoordelijkheden voor de gevolgen van eigen gedrag. Meer weten over Team Coaching?

 

Wil je meer weten over hoe het traject eruit komt te zien of heb je behoefte aan contact? Bel me of stuur me een bericht via het contact formulier. Ik neem binnen 24 uur contact met je op. 


Maak de keus voor verandering

Wat je doelen ook zijn, Coaching and Development helpt je er te komen. Met aandacht, toewijding en betrokkenheid help ik je de beste versie van jezelf te worden. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken voor een intakegesprek? Je bent van harte welkom!

Coaching and Development

Westland, Rotterdam en Den Haag

 

info@coaching-and-development.nl

tel: (06) 199 32 751