Over mij

Mijn naam is Susanne van der Meer. Ik ben graag coach voor iedereen die aan zichzelf wil werken. Met mijn coaching help ik je te groeien en vanuit je eigen kracht resultaat te bereiken. Een investering in jezelf.

 

Mijn missie is door jou mijn vertrouwen te geven, naar je te luisteren, aan je te vragen en je te confronteren, jou meer vertrouwen in jezelf te geven, je erkenning te laten voelen, bekrachtiging van jouw talent te geven en persoonlijk leiderschap te ontwikkelen. Samen geven we je invloed op jouw eigen pad. 


Achtergrond

Ik ben moeder van twee prachtige dochters en gelukkig met mijn lieve vriend Thomas. We wonen in Naaldwijk waar ik naast tijd door brengen met mijn gezin graag afspreek met familie en vrienden.

 

Om te zorgen voor de nodige balans in mijn hoofd en lichaam sport ik graag maar nog veel liever, schilderen! Door te schilderen verwerk ik mijn gedachten en gevoelens en kom ik helemaal tot rust. Nieuwsgierig naar wat ik maak? Kijk op www.artbysusanne.nl

Passie

Ik heb het grootste deel van mijn werkende leven in de financiële sector gewerkt. Dat heb ik met veel plezier gedaan, maar ik merkte dat de mensenkant me steeds meer aantrok.

 

Mijn hart bleek meer te liggen bij de mens en de gedragskant dan bij de meer ‘technische’ kanten van het werk. Ik wilde écht naar de medewerkers op de werkvloer luisteren en aansluiting vinden. Mensen een stap voorwaarts laten maken, ze inspireren en motiveren werd mijn passie. Als ‘people’-manager bleken hier dus ook mijn talenten te liggen.

 

Daarom heb ik van coaching mijn professie gemaakt.

Coaching

Zelf heb ik ook coaching gehad wat mij veel inzicht gaf in mijn patronen en gedrag en hierdoor een enorme bijdrage heeft gegeven in mijn persoonlijke ontwikkeling.

 

Ik ben positiever gaan denken, me evenwichtiger gaan voelen en zekerder en daadkrachtiger geworden.

 

Vaak denken mensen dat bepaald gedrag bij ze hoort, of dat ze nou eenmaal zo zijn. Het is mijn bedoeling om mensen te inspireren en te laten ervaren dat dit absoluut niet het geval is en dat verandering wel degelijk mogelijk is!

Klanten


Maak de keus voor verandering

Wat je doelen ook zijn, Coaching and Development helpt je er te komen. Met aandacht, toewijding en betrokkenheid help ik je de beste versie van jezelf te worden. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken voor een intakegesprek? Je bent van harte welkom!

Coaching and Development

Westland, Rotterdam en Den Haag

 

info@coaching-and-development.nl

tel: (06) 199 32 751