Tarieven

Coaching sessies kunnen per stuk geboekt worden, maar ook in trajectvorm. Bij afname van een traject ontvangt u 5% korting op de totaalprijs. Een door ons samen gekozen traject is afhankelijk van de doelstellingen. Kort, standaard en intensief.

  • Kort traject: 3 of 4 sessies.
  • Standaard traject: 6 sessies.
  • Intensief traject: 8, 9 of 10 sessies.

Particulier

€121,- per uur incl. btw. Een sessie duurt ongeveer anderhalf uur, gemiddeld spreken we een keer in de drie weken af.

 

Intakegesprek is kosteloos. Betaling contant of per factuur binnen 7 dagen. 

 

Particuliere coaching vind plaats op een externe locatie welke voor ons beide prettig is. Een leuke optie is een strandwandeling, waar we samen in de natuur invulling geven aan jouw vragen. 

 

 

Zakelijk

€145,- per uur excl. btw. Plus reiskosten (€0,33 per km). Sessies duren ongeveer anderhalf uur en gemiddeld spreken we een keer in de drie weken af.

 

Intakegesprek is kosteloos wanneer je besluit om verder te gaan (minimaal 5 sessies). Mocht er geen traject worden aangegaan dan wordt er een intaketarief gehanteerd van €60,- Betaling per factuur binnen 30 dagen.

 

Zakelijke coaching kan plaats vinden op een externe locatie of in-company.  Je hebt de mogelijkheid om naast de coachsessies ook via e-mail of per telefoon contact met mij te onderhouden.

 

 

APK Gesprek

Soms kiezen mensen ervoor om ook na het behalen van hun doelen af en toe een gesprek in te plannen om alles weer even na te lopen. Ik noem dat een APK gesprek. Een APK gesprek duurt gemiddeld anderhalf uur. Hier kan je altijd een beroep op doen als je daar behoefte aan hebt. 

 

Tarieven voor een APK gesprek zijn:

 

Particulier €121,- per uur incl. btw.

Zakelijk: €145,- per uur excl. btw plus reiskosten (€0,33 per km). 

 


Vergoedingen

Werkgever 

Wanneer je coachvraag werk gerelateerd is (of invloed heeft op jouw werk), dan is het zeker de moeite waard om dit met jouw werkgever te bespreken. Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker. In het algemeen zijn de kosten van een cursus vele malen hoger dan die van een coachtraject en wordt een coachtraject als effectiever ervaren. 

 

Arbodienst 

Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om coachkosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter.  Bijvoorbeeld in het kader van burn-out preventie en voorkoming van langdurig ziekteverzuim. 

 

Belastingdienst 

Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten wellicht inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken. 

 

Zorgverzekering 

Sommige zorgverzekeraars vergoeden coaching gedeeltelijk. Het gaat hier meestal om een aanvullende verzekering.  

Maak de keus voor verandering

Wat je doelen ook zijn, Coaching and Development helpt je er te komen. Met aandacht, toewijding en betrokkenheid help ik je de beste versie van jezelf te worden. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken voor een intakegesprek? Je bent van harte welkom!

Coaching and Development

Westland, Rotterdam en Den Haag

 

info@coaching-and-development.nl

tel: (06) 199 32 751